BREDAREDS GOLFKROG
Dagens lunch inkl. salladsbuffé, bröd, smör, bordsvatten, kaffe & kaka
Serveras alla dagar kl. 11:30-14:30
Vardag 120 kr, helg 130 kr
Vi har även a la carte under lunchtid.
Vecka 18
måndag
Pankopanerad koljafilé med skarpsås, disslungad potatis samt gröna ärtor.
tisdag
Stekt fläsk med löksås, raggmunk eller kokt potatis och lingonsylt
onsdag
Esset´s köttbullar med gräddsås, potatismos, rårörda lingon och pressgurka
torsdag
Schweizerfärsbiff med ost & bacon serveras med gräddig löksås, rostad potatis samt frästa haricot verts
fredag
Panerad schnitzel med rödvinssås, stekt kulpotatis samt gröna ärtor & citron
lördag
Husets pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor
söndag
Wallenbergare på kycklingfärs med potatispuré, brynt smör, rårörda lingon och ärtor