Tillsammans kan vi bromsa smittan!

Inför spelet

• Håll dig hemma om du har minsta symtom på sjukdom.

• Boka speltid, betala och registrera automatiskt din ankomst digitalt, om möjligt. Till exempel via appen Min Golf Bokning. Läs mer och ladda ner till iOS och Android.

• Undvika kollektiva färdmedel eller samåkning till golfklubben.

• Anländ till klubben så nära inpå din starttid som möjligt. Undvik att vänta in din tid inomhus i receptionen, shoppen eller restaurangen.

• Om du måste betala din rond på plats eller ska handla något: välj att betala med swish eller kort framför kontanter.

• Håll fysiskt avstånd på 2 meter till andra personer – både de du möter innan spelet och dina medspelare i bollen.

Under spelet

• Håll avstånd till dina medspelare när du spelar, minst 2 meter.

• Använd bara dina egna klubbor, bollar och peggar.

• Om du har golfhandskar är det en god idé att använda dem.

Efter spelet

• Inga handskakningar för att tacka för spelet.

• Om du ska stanna kvar på klubben: håll fortsatt 2 meters avstånd till andra personer och undvik folksamlingar.

• Om du äter i restaurangen: håll god handhygien och betala med swish eller kort. Följ restaurangens anvisningar och håll avstånd till andra besökare.