Lättnader i restriktioner från 29 september

Uppdatering 29 september 2021: Från 29 september har myndigheterna lättat på en stor del av de tidigare restriktionerna i samhället inklusive idrotten, och en hel del kan nu återgå till det normala. Läs mer här.

Det innebär att du nu kan spela golf, tävla, träna, besöka klubbhus, restaurang och shop och delta i möten och aktiviteter på klubben, både inomhus och utomhus.

Fortsatt gäller Folkhälsomyndighetens råd om att stanna hemma, testa dig och undvika kontakt med andra vid symptom på Covid-19. De rekommenderar också ovaccinerade att fortsatt hålla avstånd till andra och undvika nära kontakter med äldre samt personer i riskgrupp.

Om smittspridningen ökar och myndigheterna åter skärper restriktionerna kan det vara aktuellt att återinföra de råd och rekommendationer för golfspel som tidigare rått under pandemin.

Tack!

Stort tack för att du har varit en del av Golfsverige under denna annorlunda och svåra tid, följt alla råd och rekommendationer och för att du fortsätter visa hänsyn gentemot de runtomkring dig!