Priser

Öppettider mån-tor kl: 9:00-16:00  

Pris: 250:-/timma

"Priset är per bana och timma, är du själv eller fler är det samma pris."

Vid spel utanför dessa tider så kontakta Niklas Jansson på 0730-478630. niklas.jansson@bredaredsgk.se


Trackman – vilken bana vill du spela?

I Trackmansimulatorn har du över 180 banor från hela världen att välja mellan. Det är allt från kända banor som St Andrews Old Course, Valderama och Murifield Village, till par 3-banor och banor som bara finns här och inte i verkligheten.

Till och med Sverige är representerat genom 6 stycken banor bl.a PGA Sweden och Barsebäck G&CC. Tack vare Trackmans precisa kontroll spelar du dessa banor så realistiskt det bara går. Lägg till tufft väder, hårdare fairways och snabba greener för att skapa en riktigt tuff utmaning. Eller välj en lättare bana med optimala förutsättningar för en låg score.

Trackman.com

Över 180 banor

Trackman – träna realistisk

Toppmodern studio med nyaste Trackman 4!

Trackman 4 ger dig möjlighet att träna som ett proffs. Du kan analysera klubbans och bollens alla rörelser genom mer än 20 olika uppgifter om hur du träffar bollen. Träna på rangen, sheep range eller på banan.

Med hjälp av vår duktiga tränare kan du analysera face angle, spin loft, swing direction med mera. Allt för att utveckla din golf på bästa möjliga sätt.

Du kan också testa din utveckling i Trackman testcenter. Sätt upp en Trackman combined och jämför ditt resultat med spelare från hela världen, såväl proffs som amatörer.

Aktuellt bokningsläge