Kursstart I Datum I Grupper

Information till gruppträning

Anmälan till - nathalie.ahlstrom@bredaredsgk.se

Gruppträning med samma HCP

Hej, Kul att du hittat hit!

Här hittar du allt behöver veta om gruppträningen 2022.

Vi kommer under 5 veckor att fördjupa och utveckla oss inom golfspelet på dina och gruppens nivåer. Vi kommer hålla fokus på ett moment varje tillfälle med återkoppling och repetition på vad vi tidigare vecka pratat om!

Jag Pontus kommer planerar olika teman för varje pass med inslag av vad just ni i gruppen önskar träna. Vi kommer jobba igenom alla typer av slag. 

Jag gör allt för att ni ska känna er trygga och att ni ska tycka det är roligt att träna golf. Därför kommer ni bli indelad i grupper med liknande HCP. (Ni ser tider och gruppindelningar nedan.)

Låter detta intressant maila nathalie.ahlstrom@bredaredsgk.se  och skriv även med ditt Handikapp och vilken grupp du önskar delta i.

Vid första tillfället och inför varje träning samlas vi i eller utanför studion. Om inget annat sägs, det kan bli övningsfältet vid något tillfälle. 899:-/ 5 tillfällen. Om du vill kan du betala detta innan första lektionen i kansliet. Om du inte utnyttjat ditt friskvårdsbidrag så funkar detta utmärkt att använda till detta! 

Hoppas verkligen du ser fram emot att utveckla dig inom golfen tillsammans med mig! Med högt i tak och bra diskussioner så kommer vi ta din golf till nästa nivå! 

Gruppindelning och tider hittar du nedan!