Ställplats

Information ställplatser:

Vi har 8 platser för både husbil och husvagn med och utan el
Du bor alldeles intill vårt fina klubbhus med tillgång till faciliteter så som omklädningsrum, bastu och klubbrum med tv och fri wifi.
Det finns också en boulebana och en piltavla som våra gäster har tillgång till.

Pris för boende:

150 kr/dygn för golfare och 250 kr/dygn för icke golfare, för plats med el som bokas i förväg.
100 kr/dygn för golfare och 200 kr/dygn för icke golfare, för plats utan el som bokas i förväg.
Vid ankomst, tag kontakt med receptionen så blir ni anvisade till rätt plats.
Boka din plats via kalendern nedan.
För ombokningar kontakta oss på telefon: 033-24 54 20 eller info@bredaredsgk.se

Bokningsvillkor:

Betalning sker via Swish på 123 1498 013 eller på plats i samband med incheckning. . Märk din inbetalning med efternamn, incheckningsdatum och ställplatsnummer, t ex. ”Karlsson 9 juni Nr 3. Vid "No show" utan avbokning debiteras vistelsen i sin helhet via faktura, med tillägg 45 kr i faktureringsavgift

Ändringar/avbokningar hanteras via telefon eller mail med klubbens kansli. Telefon 033-245420. E-post: info@bredaredsgk.se.

Incheckning sker från kl.14.00 ankomstdagen, och utcheckning sker senast kl. 13.00 avresedagen. Klubbhuset är öppet mellan kl: 06:00-22:00.

Vi förbehåller oss rätten att kunna flytta ekipage mellan ställplatser då behov föreligger.

Då golfspel sker på utcheckningsdagen ber vi dig parkera ditt ekipage på den vanliga parkeringen innan du börjar spela.