Träning

Pontus Bergstrand

PGA Professional

Här hittar du all utbildning som bedrivs av Pontus på Bredareds Golfklubb. Jag erbjuder dig golfträning på dina villkor, utefter dina förutsättningar, kunskap och tid. Önskar du ett lektionspaket för att garantera utveckling till säsongen 2021. Önskar du att gå grönt kortutbildning i grupp eller enskilt. Önskar du träna i grupp med samma hcp som du. Allt det finns här! Jag tillsammans med dig skräddarsyr din framtida utveckling. Nybörjare som elit.

Boka Lektion:

Mail - pontus.bergstrand@bredaredsgk.se

Tel - 0730693201

.

Lektionspaket och spellektioner

3-PACK lektioner a 40 MIN

3packet är Perfekt för dig som vill ha en grundlig utvärdering och en start på en utvecklingskurva. Vi skräddarsyr våra kommande träningar för att få ur optimal utveckling. Lektionssammanfattning via film och Flightscoperapport efter varje pass.

-    3 lektioner á 40min 1400 kr/pp (1person)

-    3 lektioner á 40min 1100 kr/pp (2personer)

6-PACK lektioner a 40 MIN

-    6 lektioner á 40min 2599 kr/pp (1person)

-    6 lektioner á 40min 1999 kr/pp (2personer)

SPELLEKTION: 3 HÅL

Vi går tillsammans ut på banan, jag ser dig in action.
Tillsammans diskuterar vi spelstrategi, olika lägen du kan eller brukar hamna i. Vi analyserar och utvärderar våra gemensamma tankar, situationer och kommer fram till lösningar.

-     749 kr

Singellektioner

-    25min 349kr

-    40min 499kr

2 Personer

-    40min 299kr/person

3 Personer

-    40min 249kr/person

GOLFUTVECKLING HELA LIVET

CUSTOM-FITTING

All information om Customfitting i studion på Bredareds Golfcenter

5 veckors gruppträning

Denna kurs är för dig som vill återkommande träna och under 5 veckor lära känna nya människor, snacka golf och utvecklas. Pontus kommer sätta upp olika teman på varje pass. Vi kommer jobba igenom alla typer av slag. Vi anpassar dig till fyra olika grupper så att du känner dig bekväm och tränar med likasinnade.

pontus.bergstrand@bredaredsgk.se

På länken nedan hittar du all information om årets gruppträning!

Gruppträning

Information på knappen nedan