Träning

Pontus Bergstrand

PGA Professional

Här hittar du all utbildning som bedrivs av Pontus på Bredareds Golfklubb. Jag erbjuder dig golfträning på dina villkor, utefter dina förutsättningar, kunskap och tid. Önskar du ett lektionspaket för att garantera utveckling till säsongen 2021. Önskar du att gå grönt kortutbildning i grupp eller enskilt. Önskar du träna i grupp med samma hcp som du. Allt det finns här! Jag tillsammans med dig skräddarsyr din framtida utveckling. Nybörjare som elit.

Boka Lektion:

Mail - pontus.bergstrand@bredaredsgk.se

Tel - 0730693201

.

Singellektioner

-    25min 350kr

-    40min 450kr

2 Personer

-    40min 275kr/person

3 Personer

-    40min 200kr/person

Lektionspaket och spellektioner

3-PACK lektioner a 40 MIN

3packet är kanon för dig som vill ha en grundlig utvärdering och en start på en utvecklingskurva. Vi skräddarsyr våra kommande träningar för att få ur optimal utveckling. Lektionssammanfattning via film och Flightscoperapport efter varje pass.

-    3 lektioner á 40min 1100kr (1person)

-    3 lektioner á 40min 950kr/pp (2personer)

SPELLEKTION: 3 HÅL

Vi går tillsammans ut på banan, jag ser dig in action.
Tillsammans diskuterar vi spelstrategi, olika lägen du kan eller brukar hamna i. Vi analyserar och utvärderar våra gemensamma tankar, situationer och kommer fram till lösningar.

-     700:-

5 veckors gruppträning

Denna kurs är för dig som vill återkommande träna och under 5 veckor lära känna nya människor, snacka golf och utvecklas. Pontus kommer sätta upp olika teman på varje pass. Vi kommer jobba igenom alla typer av slag. Vi anpassar dig till tre olika grupper så att du känner dig bekväm och tränar med likasinnade.

pontus.bergstrand@bredaredsgk.se

Nya tider för vårens lyckade gruppträning 2021 kommer framöver.

GOLFUTVECKLING HELA LIVET

BREDAREDS GOLFCENTER

DU är inte som andra golfare. Därför ska du inte ha samma golfutrustning som andra golfare. Du ska naturligtvis ha dina klubbor och ditt set anpassat till just din fysik, din sving och ditt spel. Och det gäller oavsett vilken handicap du har. Vi på Bredareds Golfklubb har ett tett samarbete med Wilson och Titleist.

Hos oss kan du med hjälp av Pontus som är utbildad Golf Professional i flightscope testa ut all din utrustning så att den anpassas just till dig! Se bollen flyga och känn vad du tycker känns bäst. Glöm heller inte att vi har lägsta prisgaranti, om du hittar samma vara någon annan stans i Sverige så matchar vi det priset. Allt för att du som medlem och kund ska få bästa möjliga service.

Information på knappen nedan

Juniorträning