Bo på Banan!

Boka boende i våra fräscha övernattningsstugor här på Bredareds Golfklubb! Vi har fyra stugor med 16 totalt bäddar. I våra stugor bor du verkligen mitt på anläggningen, endast en långputt från puttinggreen, range och en pitch till klubbhuset med dusch, omklädningsrum och bastu! I varje stuga finns kylskåp, vattenkokare och en mindre uppsättning porslin.

Efter golfrundan koppla av och njut av ett ett parti boule eller kasta pil intill puttinggreen.

Ta tillfället i akt och åk till oss med familjen, juniorlägret, tjej- eller grabbgänget! Vi lovar att göra allt för att ni skall få en trivsam upplevelse hos oss!

Vi erbjuder ett förmånlig golfpaket där det ingår del i stuga, en heldagsgreenfee och en lunch. Priset på golfpaket är 560 kr på vardagar och 660 kr helger per person. Vill du ”bara” hyra stugan går det också bra.

På klubben finns också permanenta husvagns/husbilsplatser med tillgång till el. Dessa är också placerade i direkt anslutning till klubbhusområdet. Pris för övernattning med husvagn är 100 kr om du samtidigt spelar på vår golfbana, för övriga är kostnaden 150 kr.