Bo på Banan!

Boka boende i våra fräscha övernattningsstugor här på Bredareds Golfklubb! Vi har fyra stugor med två våningssängar i varje med totalt 16 totalt bäddar. I våra stugor bor du verkligen mitt på anläggningen, endast en långputt från puttinggreen, range och en pitch till klubbhuset med dusch, omklädningsrum och bastu! I varje stuga finns kylskåp, vattenkokare och en mindre uppsättning porslin.

Efter golfrundan koppla av och njut av ett ett parti boule eller kasta pil intill puttinggreen.

Ta tillfället i akt och åk till oss med familjen, juniorlägret, tjej- eller grabbgänget! Vi lovar att göra allt för att ni skall få en trivsam upplevelse hos oss!

Vi erbjuder ett förmånlig golfpaket där det ingår del i stuga, en greenfee och en lunch. Priset på golfpaket är:

- Vardagar: 560 Kr/pp

- Helger: 660 Kr/pp

Vill man bara hyra stuga utan paket är kostnaden 560-660 Kr per natt.

På klubben finns också permanenta husvagns/husbilsplatser med tillgång till el. Dessa är också placerade i direkt anslutning till klubbhusområdet. Pris för övernattning med husvagn är 150 kr om du samtidigt spelar på vår golfbana, för övriga är kostnaden 250 kr.