Tävling

Följ oss på sociala medier!

Tävlings-
program
2019

Förutom de veckovis återkommande tävlingarna och VGF seriespel så arrangeras även många klubbtävlingar här på Bredareds Golfklubb. Det finns många olika tävlingsformer på vårt program, allt för att det skall passa så många av våra medlemmar som möjligt.

Anmälan till tävlingarna görs senast 2 dagar före aktuell tävlingsdag via Golf.se eller ring till kansliet.

Passa på att tävla, du kommer att träffa och lära känna många nya golfkompisar samtidigt som Du utvecklar Ditt eget golfspel.

Veckotävlingarna redovisas under Tävlingsresultat och finns även i pappersform vid vår anslagstavla.

Adress Myrekulla 513 91 Fristad

Golfweekend

Dag 1 fredag 26 juli, Fyrboll/Bästboll
Dag 2 lördag 27 juli, Greensome
Dag 3 söndag 28 juli, Foursome

Regler

Golf spelas enligt gällande Regler för Golfspel, Spel- och tävlingshandboken kapitel 1-3 samt följande Lokala regler.

Lokala Regler
Tävlingsvillkor