Klubbresan 2020 – Golfpark Strelasund

Klubbresan 2020

Golfpark Strelasund - Tyskland

Vi är mycket glada och stolta över att vi kan presentera Klubbresan 2020! Golfresan som är unik för dig som är medlem i Bredareds Golfklubb!

Klubbresan till Golfpark Strelasund, detta är resan som sätter fart på din golfsäsong 2020. Häng med och gör denna fantastiska Klubbresa till en av årets absoluta höjdpunkter!

Mar menor - Spanien

På Costa Calida – den varma kusten – i sydöstra Spanien ligger Murcia. Det är en av de absolut varmaste och torraste regionerna i Europa. Golfanläggningen Mar Menor, mitt på Costa Calida, är en makalös anläggning för golffantasten. Här finns sex banor ritade av en av världens genom tiderna bäste spelare – Jack Nicklaus. Eftersom de sex banorna har mycket olika karaktär tröttnar du aldrig på golfen på Mar Menor.