Välkommen

75:-
100:-

Junior greenfee överenskommelse 2019

Nedanstående golfklubbar ingående i Västergötlands Golfförbund upplåter för juniorer fritt spel på klubbens anläggning.

• Junioren skal vara fullbetalande medlem i sin klubb
  • Junioren fyller högst 18 år under året
  • Skövde GK
  • Töreboda GK
  • Ulricehamns GK

Vi är nu en kontantfri klubb!

Golfhäftet gäller alla dagar i veckan under 2019.

Betala Greenfee med Swich när kansliet är stängt. Swich nummer är: 123 149 8013

Hyr gärna en golfbil när du är här!

Hel runda Halv runda Heldag
Gäst
275:-
150:-
350:-

Text om golfbilpolicy!

Aktuellt bokningsläge

Logga in på min Golf för att boka starttider!

Följ oss på sociala medier!

Greenfeesamarbeten 2019

Nedan priser gäller för gäster som är fullbetalande medlemmar i:

Alingsås GK Ullared/Flädje GK Herrljunga GK Ulricehamns GK Skinnarebo GK Kobergs GK
vardagar
250:-
250:-
200:-
vardagar

275:-
helgdagar

Greenfeerabatt 100 Kr alla dagar gäller för fullbetalande medlemmar från Björnhults GK, Harabäckens GK & Hofgårds GK.

Banguide

Bredared Golfklubbs banguide

Spela videoklipp

Golfhäftet

2019

Nu har du möjlighet att köpa Golfhäftet direkt över internet samtidigt som du stödjer Bredareds Golfklubb. Vid köp av Golfhäftet så skickas detta hem till din brevlåda. Köp Golfhäftet genom att klicka på länken nedan

Köp Golfhäftet 2019

Drivingrange

Drivingrangen är öppen under säsong 07:00-22:00.

Polletter eller kort köper man på kansliet.

24 bollar/pollett, vid köp av pollett på kansli kostar en pollett 10 Kr.

Observera att du inte behöver vara medlem för att nyttja vår drivingrange och puttinggreen, alla är hjärtligt välkomna!

Prislista 2019
  • 1-9 polletter 10-90 Kr
  • 12 polletter 100 Kr
  • 40 polletter 300 Kr
  • 75 polletter 500 Kr
  • 180 polletter 1000 Kr

Övningsfältet

Golfklubben har ett mycket fint övningsområde, det ligger till vänster om 1:ans fairway. där kan du träna dina inspel, bunkerlag och puttning.

Du skall ta med egna bollar till övningsfältet när du tränar.

OBS! När du går till övningsfältet, följ skyltar övningsfält vid maskinhallen och var försiktig när du korsar 1:ans fairway.

Friskvårdsbidrag

Golf klassas som friskvård!

Boende

Bo på Banan

Det är med stor glädje och stolthet vi nu presenterar våra  fräscha övernattningsstugor här på Bredareds Golfklubb! Vi har fyra stugor med 16 totalt bäddar. I våra stugor bor du verkligen mitt på anläggningen, ett stenkast till grillplats, puttinggreen och en pitch till klubbhuset med dusch, omklädningsrum och bastu! I varje stuga finns kylskåp, vattenkokare och en mindre uppsättning porslin.

Ta tillfället i akt och åk till oss med familjen, juniorlägret, tjej- eller grabbgänget! Vi lovar att göra allt för att ni skall få en trivsam upplevelse hos oss!

Vi erbjuder ett förmånlig golfpaket där det ingår del i stuga, en heldagsgreenfee och en lunch. Vill du ”bara” hyra stugan går det också bra.

På klubben finns också permanenta husvagns/husbilsplatser med tillgång till el. Dessa är också placerade i direkt anslutning till klubbhusområdet. Pris för övernattning med husvagn är 100 kr om du samtidigt spelar på vår golfbana, för övriga är kostnaden 150 kr.

Gräsroten

Vill du vara med och stödja klubben och vår juniorsatsning?

Vi i Bredareds Golfklubb blir stöttade av Gräsroten för ungdomsidrotten i Sverige. Gå gärna in på Svenskaspel och läs mer.