Företag

Sponsring

Samarbete på dina villkor

Att ha ett samarbete med oss på Bredareds GK genom ett sponsorsavtal,  öppnar möjligheten för dig och ditt företag att nå våra ca:1400 medlemmar och 5000 gäster med hjälp av visuella ytor på klubben, men också genom våra sociala kanaler såsom Facebook, Instagram mm

Du deltager naturligtvis också i vårt nätverk av företagare som har träffar minst 3 gånger per år där det finns möjligheter till att nätverka och utbyta erfarenheter.

Ovanstående fakta kan man i princip läsa på alla hemsidor för golfklubbar och övriga föreningar i idrottssverige. Viktigt och rätt naturligtvis, men vad är det då som gör just Bredareds GK speciellt?

En dålig dag på golfbanan kan vara bättre än en bra dag på jobbet!

Adress Myrekulla 513 91 Fristad

Friskvårdsbidrag

Golf klassas som friskvård!

Vad är det som gör Bredareds GK speciellt?

Inte helt enkelt att förklara, då det bygger på känsla och atmosfär, men jag ska ändå göra ett försök:

• Bredareds GK ÄR en familjär och aktiv förening dit alla är välkomna! Den goda atmosfären utgörs av alla glada medlemmar och gäster som väljer att tillbringa många timmar av sin fritid på anläggningen.
  • En positiv miljö att synas i, med andra ord!
  • Jag vill påstå att vår anläggning passar ALLA typer av golfare men här premieras du av raka snarare än långa slag. Det genomsnittliga handicapet för herrar i Sverige är 21 och för damer 30. Med anledning av att är vår bana är lite kortare så tror vi att de stora flertalet av alla golfare uppskattar, och har roligt på vår bana, då man i allmänhet har lite lättare att nå in på rätt antal slag och därmed lättare kan nå sitt handicap.
  • Man har ROLIGT på vår bana, och har man roligt är man mer mottaglig för ditt budskap…eller hur?
  • Våra sponsorer är naturligtvis oerhört viktiga för oss. Av den anledningen vill jag, som ansvarig för sponsringen på klubben, skapa en atmosfär där du ska känna dig värdefull när du är här och spelar. Om möjligt vill jag GÄRNA att du meddelar mig innan du ska ut och spela med kund eller annan person som är viktig för dig, då det ger mig möjligheten att förgylla dagen…på något sätt:-)
  • Med andra ord! – Ring mig om du vill hitta på något för t.ex personalen så lovar jag att ta några ”extra steg” för dig och ditt företag!
  • Bredareds Golfklubb är: Golf, Glädje och Gemenskap!
  • Vilket företag vill inte förknippas med dessa ledord?
Gräsroten

Vill du vara med och stödja klubben och vår juniorsatsning?

Vi i Bredareds Golfklubb blir stöttade av Gräsroten för ungdomsidrotten i Sverige. Gå gärna in på Svenskaspel och läs mer.

Företagsgolf

Att som företag arrangera en golftävling för kunder och partners är ett populärt och bra sätt att bekräfta, stärka och skapa nya kundrelationer.

Vi på Bredareds Golfklubb vill gärna hälsa dig och ditt företag välkomna till en trevlig dag i golfens och gemenskapens tecken.

Kostnad för ett arrangemang där resultatservice och greenfee ingår är:
350:- per person (250:- för partners)

Konferens

Att förlägga en konferens i en lugn och trevlig miljö finns möjlighet att göra hos oss.

Vi kan ta emot ca: 10 personer i vårt konferensrum eller i vårt mysiga klubbrum. Att i samband med en ”bensträckare”  lägga in en puttningstävling eller slå lite golfbollar är alltid populärt.

Naturligtvis har vi också en restaurang på klubben där ni kan förboka en god lunch samt beställa fika mm.

Företagssponsring 2019

Följande sponsringspaket gäller för säsongen 2019. Vi är även öppna för skräddarsydda alternativ om särskilda önskemål finns. Ta kontakt med Stefan Strand för mer information.

Hålsponsor

• Logo på teeskylt (tee 50 & tee 42)
  • Logo i banguide
  • Namnskylt på sittbänk