FIRST TEE NR2 2019

First Tee Nr 2 2019

Hej Alla goa golfare!

Säsongen 2019 går mot sitt slut och vi kan konstatera att banan repat sig bra med tanke på hur den såg ut i våras. Toppengreener hela året, stort jobb av banpersonalen. Medlemskurvan pekar uppåt, mycket tack vare grönakortet kurserna som vår Pontus håller i.

Kanslipersonalen har fått beröm av gäster för trevligt bemötande och god service, vilket alltid är roligt att höra. Restaurangen har åter levererat och på klubbens golfweekend överträffade Tom sig själv med en god medelhavsbuffé.

Alla våra kommittéer har gjort ett fantastiskt arbete och ska ha ett stort tack. Nu går vi mot höst och vinter och jag hoppas att det blir många som kommer att spela vintergolf och då på några fler hål än tidigare.

Tack för den här säsongen och vi ses på klubben!
Lennart Gunneriusson